четвер, 11 квітня 2013 р.

21 квітня - інтенсив Кундаліні йоги "Меркурій - комунікація, майстерність та сила інтелекту"

   21 квітня, неділя, 10.00 - 13.00 - інтенсив Кундаліні йоги "Меркурій - комунікація, майстерність та сила інтелекту".
   Меркурій, Будхі (його ім'я на санскриті, що означає пробуджений), неймовірна особистість у Всесвіті. Він відповідає за якість комунікації (не тільки вербальну), за повітряність, легкість, вченість, майстерність, тонкість, дипломатичність, веселість, таланти у мистецтві та науках. У нас він відображається, як будхі, інтелект, розум. У нижчому прояві Меркурій управляє організацією і розпоряджається матеріальними ресурсами. На більш вищому, як інтелект з'єднує нас із нашими внутрішніми здатностями. Якщо Юпітре являє собою вищий і абстрактний інтелект, то Меркурій - це конкретний , практичний інтелект і знання, розрахунки.
   Якщо ви відчуваєте, що у вашому житті комунікація, організація, підприємницький підхід, авантюризм, гнучкість є слабкими ланками, то ближче знайомство із прекрасною, вічно юною енергією   Меркурія піде вам на користь.
   Особливий зв'язок із цією планетою у людей, народжених у середу чи 5, 14, 23 числа, також для близнюків, дів і власне всіх інших теж, адже знаємо ми це чи ні, а Меркурій має вплив на всіх нас. Також дуже корисні факти і практики для людей, що працюють із інформацією, у торгівлі, науці, мистецтві, для людей вільних професій..
   На занятті ми будемо налагоджувати зв'язок із частинами себе (ви ж бо помічали, що часом вони сидять спинами один до одного), робити практики для покращення комунікативності (як із іншими так і з собою), практики для інтелекту і практики для зв'язку ума із розумом (вони теж часто буває не дуже дружать:).
   Тож 21 квітня, неділя, 10.00 - 13.00 - інтенсив Кундаліні йоги "Меркурій - комунікація, майстерність та сила інтелекту". Простір клубу Богиня, вул. Толстого 23. Вартість 80 гривень. 
 Із собою візьміть зручний одяг, питну воду, покривало для медитації, легкий йога-ланч за потребою і бажанням. 

  Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.


Немає коментарів:

Дописати коментар