неділю, 15 вересня 2013 р.

Радха-клуб: 16 вересня "Колам, побутова мандалотерапія"

 Побут і мистецтво - речі не тільки сумісні, а й практичні і навіть містичні. Давні жінки, щоранку прокидаючись, робили різні ритуали, кожна дія їхня була як молитва і кожен рух - як танець божественному. Колам - так називаються лабіринтоподібні візерунки-мандали, що і нині малюють рисовим борошном та фарбами на порогах осель, у дворах перед домом.
   Орнамент коламу дуже різноманітний, все залежить від творчості й уміння господині. Вважається, що у його лабіринтах можуть заблудитися духи і минути дім, а саме малювання борошном - є своєрідним жертвуванням Землі, тому колам - символ процвітання та успішності.
   На Радха-клубі ми навчимося як малювати такі візерунки і як приваблювати удачу, радість і статок у свої будинки. Трішки мандалатерапії у містичному ключі.
   Прихопіть із собою борошно, можна декоративний кольоровий пісок або терту крейду і шматки широкої плівки чи паперу для підстилки.
   Також на класі буде дегустація аюрведичних чаїв, що проведе Вікторія Ткачова.
  Отже, понеділок, 16 вересня, 19.00 (тривалість 1,5 - 2 години), вул. Льва Толстого, 23 (код 379 одночасно), 4 поверх, клуб "Богиня" (14 оф).
   Форма одягу - жіночно-спортивна (це може бути і довга спідниця або зручні штанці).
Із собою за можливістю прихопіть благісні солодощі для чаювання й квіти і благовоння для Богинь!:)
   Вартість: 50 гривень. 

Немає коментарів:

Дописати коментар