вівторок, 22 квітня 2014 р.

18 травня, семінар Кундаліні йоги "Практики для омолодження та краси"





    18 травня неділя, 10.00 - 13.00 семінар Кундаліні йоги "Практики для омолодження та краси"

  Згідно йогічного підходу до життя, людське тіло має грандіозні ресурси. Більшість із нас не підозрюють навіть про це, використовуючи мізерну частину свого багатства. Ми часто подібні до якихось австралійських аборигенів, що використовують швейну машинку у якості пресу абощо. 

   Краса та молодість тіла необхідні нам для більш глибокого проходження свого земного досвіду. Навіть більше, тіла, котрі ми називаємо собою, нам дали напрокат, і у чим кращому стані ми їх повернемо, тим кращі наступні костюми отримаємо;).
   У всякому разі кому не хочеться покращити свою оболонку? В Кундаліні йозі є цілий пласт практик "для краси і омолодження". Це і спеціальні вправи для покращення роботи внутрішніх органів,  тіла в цілому, дихання для запуску програми омолодження, позбавлення від стресу, медитативні практики, що привносять сяйво у тонке тіло і роблять привабливими кожного із нас. 
   
   Отже, для всіх хто хоче бути ще прекраснішим і квітучим 18 травня, неділя, 10.00 - 13.00 семінар Кундаліні йоги "Практики для омолодження та краси". Вул. Довженка, 3 (м. Шулявська).
   Форма: зручний одяг із натуральних тканин, покриття для голови. 
    Із собою можете взяти легкий йога-ланч із фруктів, горіхів та злаків. 
       Рекомендоване пожертвування: 120 гривень.
Про присутність повідомте заздалегідь, час та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044
Марина Куценко

Немає коментарів:

Дописати коментар