середу, 2 квітня 2014 р.

6 квітня: семінар Кундаліні йоги "Образи: очищення серця"






    6 квітня неділя, 10.00 - 13.00 семінар Кундаліні йоги "Образи: очищення серця". 

   Образи подібні до їдучої суміші, якщо ми впускаємо їх в себе, вони роз'їдають нас зсередини. Образа - це тіньова сторона гніву. Природою обох емоцій є вогонь, і, якщо гніваючись, ми хоч якось, через деструктивну поведінку, вивергаємо згусток болі, то обираючи модель образи, ми проковтуємо її , отруюючи цим всю нашу емоційну мікрофлору. 



  

   Часто, реагування не світ через образу ми приносимо із собою із дитинства. Більшість настільки звикла маніпулювали своїми "брівками хаткою", надутими губками і кислими сльозинками в очах, що не помічають весь комізм цих маніпуляцій на своєму дорослому вже обличчі. 
   На семінарі ми розглянемо природу образ, чому ми обираємо такий спосіб реакції, побачимо які вторинні вигоди ми отримуємо від такої поведінки. Також, через медитацію ми зайдемо глибше в своє серце, подивимося в очі тим образам, які заховали так від навколишнього світу, що повірили в те, що їх немає (життя із ними нагадує ходу в туфлі із камінчиком: ми можемо вдавати, що його там немає, можемо всіх переконувати, що це така наша особлива манера ходи, однак камінець залишається у взутті і продовжує завдавати нам біль).
   Комплекси Кундаліні йоги допоможуть нам зняти напругу із тіла і відпустити надконтроль, привнести розслаблення, спокій, урівноважити, збалансувати нервову систему, налагодити шляхи здорової реакції на виклики і труднощі, привнести більше усвідомленості у життя. Через дихальні і медитативні практики ми будемо запускати програму зцілення через звук, прану, візуалізацію.
   Звільнитися від старого емоційного мотлоху як ніколи актуально навесні, із часом пробудження, оновлення і очищення.


   Отже, 6 квітня, неділя, 10.00 - 13.00 семінар Кундаліні йоги "Образи: очищення серця". Вул. Довженка, 3 (м. Шулявська).
   Форма: зручний одяг із натуральних тканин, покриття для голови. 
    Із собою можете взяти легкий йога-ланч із фруктів, горіхів та злаків. 
       Рекомендоване пожертвування: 120 гривень.
Про присутність повідомте заздалегідь, час та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044
Марина Куценко

Немає коментарів:

Дописати коментар