понеділок, 30 травня 2011 р.

Травневий семінар Сат Нам Расаян



Що таке Сат Нам Расаян у Києві ще мало хто знає. Моя йогівська цікавість до цієї техніки зцілення у традиції Кундаліні йоги зріла вже кілька років. І ось в акурат всі події успішно склалися у суцільну лінію із написом: „На старт!”
Власне забіг удався, щойно з нього повернулася. Семінар, відбувався у Москві 28-29 травня. Найголовніше, що його проводив Гуру Дев, єдиний майстром визнаний майстер Сат Нам Расаян, особистість титанічного складу.
Що ж це за така потужна і незбагненна техніка? Власне, все дуже просто, головний принцип цієї цілительської практики це стан шунья. Інше питання, як в неї зануритися і залишатися. Над цим ми і працювали цілі два дні. Якщо цілитель може бути у цьому стані, то він може і зцілювати інших, - його вібрації чарівним чином розчиняють біль, зцілюють тіло і душу.
Ось так коротко. Як казала моя коліжанка по тренінгу 
– А що власне розказати людям про це? Було класно! 
Дійсно про внутрішню тишу і її досвід мало що можна сказати. Хоча ось, слова самого майстра: 



 Нашим же студентам можу сказати, що від Гуру Дева на гостинчик привезла багато потужних крій та медитацій.

3 коментарі:

  1. Очень интересно, спасибо. Рада, что вы побывали на этом семинаре. Ведь если мой учитель получил знания, у меня есть шанс их тоже получить :)

    ВідповістиВидалити
  2. Я теж дуже рада, що моя близька подруга та інструктор заглибилась у ці потужні знання. Адже ефект зцілення Шунья я вже мала щастя відчути на собі під час Білої Тантри в Москві - це справді диво.Відчуття ніби якась тяжкість в тілі просто розчинилась і зникла. Та ще здалось, що такі сеанси зцілення треба регулярно проводити.
    Марина, ти справжня молодчина!!!

    ВідповістиВидалити