вівторок, 13 вересня 2011 р.

Їжа, як емоційний регулятор

   Всі ми знаємо, що їжа дає смак, а смак впливає на емоції. особливо цей закон діє на жінок, адже ми такі тонкі особливі дівчата;)! Деякі цікаві моменти на цю тему із конспекту лекцій Йогі Бхаджана.
   Банани. Якщо щоранку з'їдати один банан, а о 4-й годині дня столову ложку родзинок, то жодна депресія нам не загрожує. Банан дає калій (ще рекомендують зішкрібати ложечкою внутрішню стінку шкірки банана, саме там його міститься в максимальній кількості). Якщо ми будемо підтримувати рівень калію в організмі, то залишатимемося стійкими за будь-яких умов.
   Диня. Вважається що одна мускусна диня дає жінці сили бадьоро прожити цілий тиждень. Однак пам'ятайте, що вона не любить сусідів у шлунку! Її варто їсти саму і утримуватися від їжі після і до прийому цієї  баштанної красуні.
   Кавун. Більшість із нас знає про кавунові чистки. Кавун дивовижно виводить токсини із тіла - м'яко і приємно. Жіночий організм може повністю очиститися за три дні кавунової дієти, а чоловічий за 7.
   Груші. Груші дають нам залізо. Чим більше ми їх будемо їсти, тим молодшими виглядатимемо (однак тут слід слухатися своєї інтуїції і шлунка, оскільки не всі гарно переносять цей продукт).
   Баклажани. Вони також насичують нас залізом, балансують статеву систему і очищують організм. 

Немає коментарів:

Дописати коментар