четвер, 22 грудня 2011 р.

Нумерологія: 2012 рік

   Нумерологічна квінтесенція наступного року пройде під неспокійною динамічною 5-ркою (2+0+1+2). Люди все більше будуть незадоволені створеними структурами - інститутами влади, освіти, медицини.. Нас чекатимуть виклики на всіх рівнях життя. Вони вчитимуть нас маневрувати і адаптовуватися. Пам'ятаймо, що за ведичною нумерологією 5 - це число мінливого, неспокійного, вічноюного Меркурія (Будхи). Разом із чим зросте роль комунікації. 
   Числом подарунку цього року є 3 (1+2), Позитивний інтелект.  Це являється проявом радісної, естатичної дитячої творчої енергії, - справжнього сміху і простоти. Які б нестабільності нас не чекали цього року, почуття гумору буде рятівним колом, тож тримаймося за нього вже зараз міцніше:).
   Також трійка - це навчання (3 за ведичною нумерологією - це число Юпітера, Гуру, Учителя). У масі свідомість людей стане більш високою. Також можна все легше підключатися до так званого "колективного розуму". 
   П'ятірка ще співвідноситься із елементом Землі. Тож багато змін буде стосуватися нашої планети - очікуються нові рекорди температурних режимів, на жаль, нові ще інтенсивніші паводки й інші стихійні лиха. Однак це можна порівняти із підвищеною температурою тіла людини, котра через такий неспокій очищує нас із середини. Ці ж процеси відбуватимуся серед цілих прошарків людей, незадоволених своїм соціальним станом. Стабільність та замкненість (акумулювання енергії) четвірки (2011) може зірватися бунтами та протестами цього року. 
   Не зважаючи на певну нестабільність - це гарний час для сім'ї - для побудови більш міцного контакту із членами родини, із предками, родом. 
   Йогі Джи казав, що "в Епоху Водолія, коли вісь Землі змінилася на один градус, я вимагаю щоб людські істоти жили виходячи із досвіду. Кожен матиме прикладне знання, повагу один до одного, терпіння та волю жити (якщо ви взагалі хочете жити) не з молотом, а з гумором". 

підготувала Фатепал Каур
за Нам Харі Каур Хальса



Немає коментарів:

Дописати коментар