суботу, 7 січня 2012 р.

Нашому блогу 2 роки

   Завтра буде 2 роки нашому блогу. Це дуже тепле інтровертне свято. І хоча фактично я є автором та ідейним його рушієм, однак відчуваю себе більш його інструментом. У всього фізичного і віртуального є душа і те, що ми часто називаємо егрегор. Ця сутність дуже мила моєму серцю, і сподіваюся вашому теж. Вона, як дитина вимагає уваги, часу і надзвичайно радіє, коли її поливаєш, доглядаєш і виражаєш повагу до її єства, простору і суті. 
   2 - це місячна енергія, заокругленість, стабільність, динамізм, взаємна любов і пагони росту. З божою милістю ми ввійшли під 8-кою і існуватимемо свою необхідну нескінченність. Дуже дякую блогові за цікаві знайомства, людей, знання та досвід! Наразі його більш рафінованим продовженням став narayanalove, тож не минайте його своєю увагою теж:).

   Ми ж обіцяємо, рости, вдосконалюватися, згармонізовуватися і одухотворюватися разом із вами!
   Сат Нам і всіх світлих ангельських благословень! <3
   

1 коментар:

  1. Вітаю від щирого серця! Ми знайомі з блогом від самого початку його створення! Багато кроків до своєї душі я зробила саме з його інформаційною та енергетичною підтримкою! Тож радію що він є і дякую його творцям! Ще раз радо вітаю з 2-х річчям!!!

    ВідповістиВидалити