суботу, 9 червня 2012 р.

Аура-Сома

Вікі Уолл
   Про те, що у нас є аура вже ніхто не сперечається. Її можна сфотографувати, відчути, побачити і навіть підрихтувати. Можливо, слово не особливо естетичне, але дуже вдале коли ми говоримо про Аура-Сому. 
   Аура-Сома втілилася у наш час завдяки англійці (як стверджують, із українським корінням) Вікі Уолл. Вона ще з дитинства мала особливі екстрасенсорні здібності, що з роками підсилювалися, надто після втрати зору. Саме з цього періоду свого життя, Вікі і почала інтуїтивно, і, ніби "за підказками", робити чудодійні есенції, що зцілювали людей, приносили в їхнє життя радість і наповнення.

Балансове масло
   Якщо ви любите барвистість, приємні запахи і різні феєричні атрибути, то це те, що насолодить вашу душу. Коли ви приходити до консультанта із Аура-Соми, то перше, що ви побачите - це неймовірну шафу із підсвіткою, в якій стоять різнокольорові пляшечки (Еквілібріуми або Балансові масла). Я пам'ятаю як це було вперше - враження, ніби ви в іншому просторі, така сильна їхня магія! Вам запропонують обрати 4 пляшечки. Кожна із них має свій певний номер, назву, властивості і працює із тими чи іншими психо-фізіологічними питаннями. Звісно, це не є ліками, про це вас попередять. Однак - це більше, ніж ліки, адже у такий вишуканий манер запобігає багатьом проблемам і вирішує так багато питань. 
Сет Балансових масел
   Кожна пляшечка складається із двох частин - масляна частина, що лежить на водяній. Вони настояні на рослинах, мінералах, каменях і діють за принципом симпатичного резонансу - зовнішня вібрація, тягне за собою аналогічну внутрішню вібрацію. Як результат - рівновага вашої системи саме там, де це необхідно.
   Далі є ще маленькі пластикові пляшечки із Помандерами, котрі не треба наносити на тіло, як попередні Балансові масла, - вони працюють у межах електромагнітного поля. Кожен Помантдер привносить у наше поле енергію певного кольору і також інтегрує позитивні посилання кольору у наш особистий досвід. Їх гарно використовувати щодня - це як душ або чистка зубів для нашої аури. 
Помандер
   Квінтесенції мають подібні до Помандерів пляшечки і мають подібну дію (та ж техніка використання і ефекти). Однак це працює на більш тонкому плані із Майстром в душі кожного із нас, дає змогу проявити дари, що нам дав Космос і трансформувати їх у прекрасні плоди свого життя, зрозуміти свою істинну красу і реалізовувати свій потенціал. 
  Моє знайомство із Аура-Сомою відбулося майже три роки тому завдяки Сєві Сімран Каур (Олені Костеніч) і це дуже підтримало мене свого часу і продовжує наповнювати моє поле радістю. Тому із вдячністю до Простору ділюся із вами цією інформацією, котра може стати цілющою росою для спраглого серця. 








Немає коментарів:

Дописати коментар