понеділок, 16 вересня 2013 р.

Зміна розкладу, набір у нову групу

 
 Заняття по середам у групі на Льва Толстого поки що відміняються (власники абонементів можуть використати їх на інтенсивах або у новій групі). Радха-клуб та інтенсиви по-старому залишаються у звичному форматі і просторі.
   Із 3 жовтня стартує нова група у новому форматі. Тепер ми навчатимемося тематичними блоками. Це дасть систематичність і послідовність нашій практиці, а також більшу цінність тим практикам, що лише віднедавна стали відкритими широкому загалу.
   Отже, із 3 жовтня стартує тематичний курс "Чакравідья: розкрути свої чакри!". Це 22 заняття (по 3 заняття на кожну чакру і останнє підсумкове, на якому буде тест і навіть свідоцтва про успішне закінчення курсу). 
   Заняття будуть проходити у сонячній просторій фото-студії Нео Лук на вул. О. Довженка, 3 поблизу м. Шулявська. 
   Вартість разового заняття 60 гривень. До 1 жовтня можна купити абонемент на весь курс із значною знижкою 770 гривень (тобто 35 гривень за заняття). Після 1 жовтня вартість 880 гривень (40 гривень заняття, також можна буде купувати абонемент у 3 етапи). 
  Група починає навчання 3 жовтня (заняття орієнтовно по вівторкам і четвергам із 19.00 до 20.30) і закінчує орієнтовно 12-19 грудня. Потім канікули і новий курс "Тонкі тіла" із середини січня.

2 коментарі:

  1. Марина, тобто до кінця місяця звичайних занять вже не буде? А коли розклад буде відомий не орієнтовно, а точно?
    Михайло

    ВідповістиВидалити
  2. Михайло, до кінця місяця тільки інтенсиви поки що залишаються. Точно дні занять будуть відомі 27-28 вересня.
    Даруйте за незручності,раптом що!
    І обов'язково продовжуйте свою практику. Адже саме садхана, як казав Учитель, самодисципліна, робить нас істинними особистостями.
    Сат Нам!

    ВідповістиВидалити