понеділок, 16 вересня 2013 р.

22 вересня, інтенсив Кундаліні йоги: "Небесна комунікація - відкрий своє серце спонтанності"

  Спонтанність - сестра геніальності. Така афірмація нашого наступного інтенсиву Кундаліні йоги    22 вересня, у неділю на 8.30 ранку на вул. Льва Толстого 32, 14 кімната. Йти до цього особливого летючого стану ми будемо через метод Небесної комунікації, що дозволяє бути присутнім тут і зараз і одночасно перебувати у потоках космічних вібрацій та пранічному диханні Всесвіту.
   Йогі Бхаджан у своєму вченні залишив нам дуже цікавий пласт, який називається "Небесна комунікація". Це медитація у русі: синхронізація звукової вібрації, хореографії мудр та рухів тілом. Унікальність цієї практики у тому, що входячи у тонкий зв'язок із мантрою чи шабтом, людина дозволяє вібрації вільно струменіти своїм тілом і, якщо практик доволі відкритий (так би мовити, пропрацьований) через взаємодію із праною звуку дає їй вираження у тілесній формі. Щось типу медитативного танцю верхньою частиною тіла (оскільки частіше за все ми сидимо у простій позі, аби тримати зв'язок із Землею).
   Йогі Бхаджан називав цей вид практики "Найбільшим чудом зцілення тіла, у результаті чого психічний інтелект і творчість розширюються, піднімається настрій, приходить бадьорість духу. Це справжній надсучасний спосіб зробити із найзакритішої і нудної людини творчу, активну, сонячну". Це певною мірою можна назвати дуже витонченою і духовною тілесно орієнтованою терапією, спрямованою на контакт із Джерелом заради екстатичного зв'язку, радості і наповнення.
   Небесна комунікація працює у зоні верхніх чакр. Рухи сприяють розкриттю серця, очищають тонкі тіла від інформаційних вторгнень, очищають ауру і дають загальну осяйність електро-магнітному полю.
   
Рух пальців у повітрі збільшує пранічний запас, дає глибоке розслаблення тонким шарам психіки, що відкриває двері до нашої щирої, майже дитячої творчої діяльності.
   Ця технологія об'єднує тіло, розум і дух. Це дуже підходить тим людям котрим важко зосередитися і тримати своє тіло у стані спокою. Часто деякі початківці виконують так звані "тамасичні медитації" - стараються сидячи у незручній і, часом неправильній позі, витримати якомога довший час. Такі аскези тільки травмують психіку і фізичне тіло. Краще на цьому етапі дати тілу "виговоритися" через спонтанність руху, після цього приходить дійсно оновлення і енергія тримати тривалий час асану.
   На інтенсиві ми практикуватимемо багато спонтанних, творчих дій і навчимося "думати серцем", обирати найбільш сприятливий сценарій кожної миті для життя, творчості, наповнення, радості і Перемоги.



22 вересня, неділя, 8.30 - 11.30, інтенсив "Небесна комунікація - відкрий своє серце спонтанності" Льва Толстого 23, кв. 14.
Вартість 80 гривень.
 Із собою візьміть килимок, зручний одяг,  покриття для голови, питну воду, покривало для медитації, легкий йога-ланч за потребою і бажанням.
Про присутність обов'язково повідомте, адже дата та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044 - Марина Куценко.




Немає коментарів:

Дописати коментар