пʼятницю, 18 березня 2011 р.

Всесвітня медитація зцілення за Японію - сили та любові твоєї молитви потребують!

    Вся світова громада співчуває постраждалим від стихії японцям. Цей рік і не обіцяв бути легким. Тому ми маємо максимально згуртуватися і проявляти більше уваги, любові і співчуття один до одного. 
   Практикуючі кундаліні йогу всього світу об'єднуються задля медитації зцілення для японського народу. Ви також можете стати причетним до цього духовного благодійництва. Найсильніше, що є в нас - це сила щирої молитви. 
   Мантра Ра Ма Да Са - це одна із найсильніших вібрацій зцілення, що діє на ментальному, духовному, емоційному і фізичному планах. Її нам дав наш вчитель, майстер кундаліні йоги Йогі Бхаджан. Нею ми можемо зцілювати себе та інших. 
   Всі охочі можуть практикувати цю медитацію дома або у колі групової енергії. 23 березня о 18.40 ми збираємося у просторі клубу Богиня (вул. Льва Толстого 23, код: 65, 4-й поверх) щоб послати енергію любові та зцілення тим, хто її так потребує.
   Тепер про саму мантру:
Ра - енергія вогню, сонця, батьківський принцип, життєдальна сила.
Ма - енегрія води, місяць, материнський принцип.
Да - енергія землі, сила дії.
Са - енергія повітря, безособові якості.
Коли звук переходить на зовнішній план, з'являється Ааа, і це символізує початок всього.
   Перша частина мантри підіймає нас до неба, друга починається із повтору звуку Са, як точки відліку, ми направляємо дух, енергію вищих світів, у причинний світ для цілительства. 
Се - абсолютний досвід Нескінченності.
Со - наш особистий сенс, ідентифікація.
Хан(г) - Нескінченність, вібрація і реальність.
   Піднятися із Землі на Небо, а потім із іншого боку спуститися на Землю, об'єднавши все воєдино. 
  Регулярна практика цієї медитації - чудова профілактика нашого фізичного та ментального здоров'я, а також тих людей, на кого ми направляємо її цілющу силу.
  Нагадаю, цієї середи на 18.40 у просторі клубу Богиня (вул. Льва Толстого 23, код: 65, 4-й поверх) ми збираємося щоб послати постраждалим в Японії, енергію любові і зцілення. 
Тривалість медитації - 11 хвилин.
Вхід на медитацію вільний.
Після практики, на 19.00 планове заняття групи кундаліні йоги, 
тема 7-ме тонке тіло, аура, охочі можуть залишитися.

Немає коментарів:

Дописати коментар