понеділок, 4 квітня 2011 р.

Доблесна Гурутедж Каур

   Серед учителів кундаліні йоги  є багато світлих особистостей. Особливо магічними виглядають перші учні Йогі Джи, які приєдналися до нього і його вчення ще в кінці 60-х. Більшість з них були хіпі, або чимось подібним до цього. Тому квітковий шлейф так і окутує їхні осяйні постаті. Таке ніколи не вивітрюється!)
   Серед "зірок" кундаліні йоги у мене є своя улюблениця, - Гурутедж Каур. Хоча ми поки із нею не знайомі особисто, тільки номінальна фейсбуківська дружба, але я в заочному захваті, і ним хочу поділитися із вами.
   Гурутедж - це духовне ім'я, і означає не мало, не багато, а "та, що веде від темряви до світла з космічною швидкістю". Це їй вдається дай Боже. В кундаліні йозі вона з 1969 року, викладає більше 40 років (ви навіть можете підрахувати собі, що їй вже 62 роки і подивуватися її свіжості, ясності лазуревих очей, гнучкості стану та усвідомленості). Спеціалізується на жіночій темі, вважається одним із найбільш авторитетних викладачів кундаліні йоги у світі.
   Ця жінка виглядає божественно і вчить цього усвідомленого догляду за собою за допомогою йоги інших. Також ціную її за стовідсоткову стильність. Вона одягається в традиційному кунділінському дрескоді, і в цих тісних рамках проявляє свою королівську індивідуальність і надихає оточуючих.
   Тут можна подивитися інтерв'ю з Гурутедж Каур, насолодитися її мовою, пластикою, стилем та бездоганним виглядом божественної жінки:


   Крім всього іншого, вона журналістка за першою освітою (колега!:) Також художниця, мала персональні виставки, якось ми напишемо тут і про цю грань дорогоцінного каменю її душі (до речі, улюблена цитата Гурутедж звучить так:  Діаманти або пил - вибір за вами (с) Йогі Джі).


1 коментар: