четвер, 8 вересня 2011 р.

Кероб - замінник шоколаду

   Для ласунів є чудові новини - кероб - корисний замінник шоколаду. Більшість із нас полюбляють солоденьке і часто шоколадні цукерки приносять нам втіху у негожі дні та під час емоційних спадів. Однак разом із цим він викликає звикання, декому він розширює фігуру, а іншим нагадує рясними висипаннями на шкірі. 
   Кероб теж із сімейства бобових - це перемелені боби ріжкового дерева. Вони самі по собі солодкі, і якщо ви використовуєте порошок кероба у кулінарії, то на цукрі можна зекономити (це знову ж таки великий плюс для нашого тіла). 
   Дієтологи розхвалюють якості кероба - велика кількість мінералів, протеїну і відсутність шкідливих речовин, які, як вони ж стверджують, є у шоколаді. Я не великий експерт у дієтології, можу сказали лише про власний досвід - какао із короба та цукерки - дійсно дуже смачні! Повірте, у шоколаді я таки знаюся!;)
   Порошок кероба можна купити у магазинах здорового харчування, цей продукт вже перестає бути чимось ексклюзивним, багато людей залучає цей дивовижний продукт до свого раціону, сподіваюся ви теж із ним потоваришуєте.  
Солодкого вам і корисного!

4 коментарі:

  1. Можно сделать потрясающие конфетки из сухофруктов, орешков, кунжута и всякого из этой серии. Ну и добавлять вместо какао в рецепты - еще интересней, как по-моему, получается.

    ВідповістиВидалити
  2. Скажіть, будь ласка, а де точно можна купити цей продукт?

    ВідповістиВидалити
  3. Я купувала на Нивках, є магазин "Наш магазинчик", через дорогу по Проспекту Перемоги від Фуршета. Такий зелений, як багато звичайних продуктових. Там є різні вегетаріанські смачні речі.
    Ще можна у харе-крішн на Дмитрівській.

    ВідповістиВидалити
  4. Очень вкусно финики с кэробом и корнем имбиря. Я в комбайне делаю. Можно добавить цедру лимона и мед. Скатать в фигурки, добавить орешки, сухофр или фрукты, или что угодно. И обвалять в кунжуте!)
    Сочетание много кэроба с фиником как шоколад почти, можно любые вариации фантазировать)

    ВідповістиВидалити