пʼятницю, 23 вересня 2011 р.

Практика для повного переходу від епохи Риб до епохи Водолія

   Переконана, що кожен із нас начуваний про фатальність 11 листопада 2011 року. Є дуже багато думок щодо цієї містичної дати. У нас для вас хороші новини: кінця світу таки не намічається, просто перехід:). Наш майстер, Йогі Бхаджан, ще за довго до загального ажіотажу передбачив це, адже це, за його словами, не що інше, як перехід до Нового Інформаційного часу, який називають ерою Водолія. Кажуть, що очікується парад планет, коли всі вони вишикуються особливим чином, щось типу коли стрілки зустрічаються на 12 годинах. 
   Кундаліні йога - дуже оптимістична йога. Вона вчить нас не боятися викликів, а бути до них готовим: там, де світло, немає нічого страшного. Деякі затяті кундалінщики готуються до цієї дати ще з 14 лютого 2009 року особливою медитацією, яку поетично називають Гімн епохи Водолія (11.11.11 - буде 1001 день, вважається, що практикуючи протягом цього часу ми можемо досягнути майстерності у цьому, а саме майстерність і усвідомленість допоможуть бути успішними в Новому часі). 
   Щоб нам приємніше і без особливої ностальгії було перегорнути стару сторінку, дають прекрасну осяйну практику, яку слід почати за 40 днів до ажіотажної дати (тобто, 2 жовтня).

   Практика зводиться до 3-х хвилин Сіталі пранааями та 11 хвилин співу із мантрою Вахе Гуру Вахе Гуру Вахе Гуру Вахе Джіо. Сіталі заспокоює наш хаотичний мозок, приводить його до стану шунья (нуль). Мантра розвиває нашу сенсорну систему, благословляє нас на злиття потоку внутрішнього світла із універсальним світлом.
   Сядьте із прямою спиною, у простій позі, руки у особливій мудрі - права над лівою, долоні дивляться вниз, великі пальці торкаються тильними сторонами один одного, це положення тримати на рівні сердечного центру, фокус очей на кінчик носа.  Дозвольте Божественній Енергії наповнити вас. 
   Більш детальну інформацію можете переглянути тут:



Музику можете завантажити тут.
   

3 коментарі:

  1. Марин, может это и не важно (хотя я не думаю, что это так), но на видео правая рука сверху левой.

    ВідповістиВидалити
  2. Так це правильно - права зверху має бути.

    ВідповістиВидалити
  3. Точно, була в тексті помилка:) - дякую, що така уважна!:) Молодчинка!

    ВідповістиВидалити