середу, 12 березня 2014 р.

Із 1 квітня старт нової групи ("Тонкі тіла: теорія і практика")

    Із першого квітня (і це не жарт:) стартує нова вечірня група Кундаліні йоги "Тонкі тіла: теорія і практика". 
  В першу чергу це заняття із підібраними комплексами, дихальними вправами, медитаціями, які зцілююче впливають на організм в цілому, допомагають позбавитися від неспокою ума, покращити пам'ять, зрозуміти краще своє призначення і мобілізуватися для його реалізації. Крім цього курс (із 16 занять, заняття закінчаться орієнтовно 22 травня) послідовно розгортатиме тему тонких тіл, їхню взаємодію і вплив на наше життя.
   Курс буде цікавим, як початківцям (ви отримаєте детальний інструктаж як найбільш екологічно для вас увійти у практику), так і практикам із досвідом (адже ця тема логічне продовження попереднього циклу занять із "Чакравідьї"). 
   Вартість разового заняття 60 гривень. Вартість місячного абонементу 360 гривень. Також є можливість отримати двомісячний абонемент за  640 гривень при покупці до 28 березня. 
   Заняття проходитимуть у вівторок і четвер із 19.00 (хоча ще ведеться голосування на сайті за час 18.00 і 18.30) до 20.30. За адресою вул. Довженка, 3 (м. Шулявська).
   Форма одягу - зручна для заняття бажано із натуральних тканин; також головний убір за бажанням. Із собою бажано мати питну воду.
    Із запитаннями можна звертатися сюди - 066 76 34 044 (Марина Куценко, інструктор Кундаліні йоги).
   

4 коментарі: