четвер, 6 лютого 2014 р.

9 лютого: жіночий семінар Кундаліні йоги "Балансування лунної енергії"




   

   9 лютого, неділя, 10.00 - 13.00 жіночий семінар Кундаліні йоги "Балансування лунної енергії". 
   Про те, що кожна жінка пов'язана із нічним світилом знає кожна із нас. Більшість із нас захоплює цей магічний диск, що невпинно то розкриває лотос свого лика, то згортає. Як же краще подружитися із ним, як відновити зв'язок, що заповнює жіноче єство, як збалансувати в собі сонячну та місячну енергії? Про це та більше на нашому жіночому семінарі.
 Ми виконуватимемо "лунні" практики Кундаліні йоги, вчитимемося більше відчувати канал пінгала, налаштовуватимемо ментальний баланс через пранааями, радуватимемо серце співом мантр..
    Енергія місяця, це наповнення, сила росту, зцілення, прийняття, любов, витонченість, мудрість; спокій і сила, гармонія і задоволення, піднесення і творчість - все те, що необхідно для  реалізації у нашому жіночому втіленні!:)
   А для тих, хто не може потрапити на семінар, - домашнє завдання - жіноча медитація (у дуже зручній позі!:) для балансування місячних центрів.


   Отже, 9 лютого, неділя, 10.00 - 13.00 жіночий семінар Кундаліні йоги "Балансування лунної енергії". Вул. Довженка, 3 (м. Шулявська).
   Форма: зручний одяг із натуральних тканин, покриття для голови. 
    Із собою можете взяти легкий йога-ланч із фруктів, горіхів та злаків. 
       Рекомендоване пожертвування: 120 гривень.
Про присутність повідомте заздалегідь, час та місце проведення можуть змінитися.
066 76 34 044
Марина Куценко

2 коментарі:

  1. А можно на семинар, если без подготовки? Никогда йогой не занималась, но тема интересная! Ирина.

    ВідповістиВидалити
  2. Можете спробувати, якщо є натхнення позаймати:). Приходьте, я вас вже на місці проінструктую про деякі моменти для початківців.

    ВідповістиВидалити