неділю, 6 січня 2013 р.

Семінар із медитації "Йога Білої Тантри" у Москві

   Вже котрий рік одна із найголовніших подій року для кундалінщиків - семінар "Йоги Білої Тантри". Нагадаю, що це одноденна (інколи триденна) практика, яка проходить що два-три тижні у різних містах світу. Традиційно, останньої суботи січня, ця практика відбувається у Москві, найближчому для киян місті із переліку. Цього року Тантра буде 26 січня, і якщо ви внутрішньо готові до тотальних змін, то саме час готуватися. 
   По великому рахунку це семінар медитації із дуже великою кількістю людей (минулого року було 600 чоловік). Люди вдягаються у білий, переважно бавовняний одяг (адже бавовник - це квітка Землі, за словами Йогі Бхаджана, Майстра Кундаліні йоги і Махан Тантрика Білої Тантри). Білий розширює ауру, очищує простір і привносить у нашу свідомість ясність, спокій і нейтральність. 
   Всіх учасників садовлять особливим чином, відповідно до сакральної геометрії простору. Протягом семінару, практики проходять через 5-6 доволі таки тривалих медитацій, спрямованих очистити дзеркало нашого ума від підсвідомих патернів, що блокують розвиток і заважають повноцінно жити. По великому рахунку, кожен із учасників отримує своє - новачки очищення (інколи Білу Тантру називають генеральним прибиранням мізків), більш досвідчені практики глибше усвідомлення себе і просування до цілі. У кожного з'являється можливість стати ближчим до того, до чого так прагне серце кожного із нас, до свого Джерела. Адже власне для цього і існує йога (саме слово перекладається, як з'єднання). 
   Тож якщо ви готові до подорожі, то кілька практичних порад і організаційна інформація. 
   Так, як протягом практики, ми будемо довго сидіти у простій позі, то дуже рекомендовано вже зараз почати пити Золоте молоко на ніч. Це дасть вашим суглобам гнучкість, еластичніть та стійкість. + саме пиття молока на ніч - це дуже благісно, адже молоко допомагає заспокоїти ум і прокинути духовну природу людини. 
  Із собою краще взяти просторий одяг білого кольору, покриття на голову із натуральної тканини, можна також взяти подушечку а також килимок, легке покривало для релаксації і змінне взуття. 
   Для людей із інших міст є можливість безкоштовно розміститися у йога студії Сур'я Рам (там же 27 січня з 10.00 до 12.00 буде інтегруючий клас із фасилітатором). 
   Сама подія відбувається 26 січня із 9.00 до (орієнтовно) 19.00 у Московському центрі бойових мистецтв. Вартість - 4500 рублів, для пенсіонерів і студентів денної форми - 2500 рублів, для сімейних пар і вчителів Федерації - 4050 рублів. 
   Перед початком Білої Тантри буде ранкова Садхана, початок о 4.30 у тому ж таки центрі бойових мистецтв. Потім, о 8.00 почнеться реєстрація учасників (щоб прискорити цей процес, можете заповнити анкету ще дома і здати її на місці).
   Більше подробиць про практику, організаційні подробиці на сайті Йоги Білої Тантри.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар