середу, 30 листопада 2011 р.

Глобальна 40-денна Садхана



   Ми всі вже успішно перейшли до Епохи Водолія. І на нас знову чекає колективна глобальна практика (у якій беруть участь тисячі кундалінщиків всього світу) і називається вона неабияк, а Шанування Божественної Жіночності. 
   Стартуємо із 1-го грудня (відповідно закінчуємо 9-го січня; якщо хтось приєднався пізніше, відраховує 40 днів). 
   Практика починається із 3-х хвилинної пранааями (перед практикою відкрити простір, як ми це робимо на класах) - сісти в просту позу, легкий шийний замок, руки під 60 градусів, долоні дивляться в напрямку одна на одну, пальці разом і витягнуті, великі пальці розслаблені. уявіть полум'я всередині сердечного центру. Дихання повільне, глибоке, усвідомлене, не рухайтеся, очі заплющені, 3 хвилини. Для завершення - вдих, затримка, відчуйте благословення матері Землі, миру, зцілення, чистоти, - видих. Знову глибокий вдих, затримка - відчувайте благословення божественної матері, видих. І знову вдих, затримка - і відчуйте насолоду життям у тілі - видих і розслабтеся (руки опускаємо складені чашечками). 
   Друга частина. Мудра: переплетіть пальці разом (як замок Венери), тільки великі пальці не перехрещуються, а спокійно і прямо лежать. Розміщуєте його на рівні діафрагми і читаєте 11 разів шабд Гуру Нанака Бханджаміе (ви можете робити це і під запис і начитуючи без супроводу). 
   Деталі можна побачити і почути тут:
   
   Також рекомендовано протягом цих 40 днів (якщо ця звичка залишиться із вами, то і надалі) не вживати лайки навіть подумки, щось пожертвувати на честь матері Землі - посадити дерево (або вазон, зважаючи на холодний сезон), допомогти якійсь жіночій общині, старим жінкам, просто своїм родичкам і подругам. Якщо ви чоловік, - привнесіть святість у ваші відносини із жінками.
   Гарної всім практики і гармонічних стосунків із жіночим началом нашого Всесвіту! 

Немає коментарів:

Дописати коментар