вівторок, 18 грудня 2012 р.

21 грудня - святкова Садхана Зимового Сонцестояння

    Щоб ви не думали про кінець світу - дійсно це так чи чергова мильна булька, рекомендуємо до цього дня віднестися із всією серйозністю. Адже 21 грудня - це день Зимового Сонцестояння, вшановуючи котрий, ви схиляєтеся перед могутнім світилом Часу у нашому всесвіті - Сонцем, оком самого Господа. 
   Крім всього іншого, це і остаточний перехід до Епохи Водолія, котрий знаменує собою кінець старої епохи (читай, циклу) і повний перехід до нової інформаційної ери. Як ви помітили, її хвилі вже багатьох накрили із головою. Внаслідок чого паніка і різні психологічні розлади стали все більше поширеними. Саме життя у новому ритмі, як виявилося підходить не всім. Як комп'ютери старого зразка закипають при встановленні нових програм, так і неперековані на новий лад люди, просто руйнуються із середини, адже вони просто неспроможні існувати у нових реаліях.
   Із великого людинолюбства і співчуття, наш Учитель, Йогі Бхаджан, дав нам так багато практик, котрі буквально перероблюють ваш внутрішній комп'ютер на новий лад, відповідний до часу. Ви залишаєтеся все тими ж, однак абсолютно іншими, так діє Кундаліні йога. 
   21 грудня 2012 року ми будемо святкувати Перехід. На честь цього у місті влаштовуються дві святкові Садхани Зимового Сонцестояння - на вул. Глибочицька 44- Б Santah dance studio (3 поверх) і на вул. Кіквідзе 9/12 Центр Сат Нам. Початок о 4.30. 
   Якщо ви вперше на такій події, то ось невеличкий інструктаж: візьміть із собою зручний одяг, бажано білого кольору, головний убір, питну воду, якщо у вас є, текст Джап Джи, також килимок за бажанням. Спочатку на Садхані будуть читати Джап Джи, потім відбудеться традиційна Садхана епохи Водолія і далі практика для таттви Ефіру (адже 2012 рік проходить під цією стихією). Можете прихопити солодощі для ранкового лангару. Вхід вільний, добровільні пожертви на честь простору вітаються.
   Далі, у просторі на Фрометівській 2, із 9 до 21 буде майстер-клас "5 сутр епохи Водолія", вартість 50 гривень, подробиці уточнюйте тут.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар